Prezentacija programa podsticanja konkurentnosti

Bez autora
Sep 13 2011

Privredna komora Beograda i SIEPA u utorak, 13. septembra 2011. godine, u 11 časova, organizuju prezentaciju povodom javnog poziva za dodelu finansijskih sredstava u okviru "Programa podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije srpske privrede".Za ova sredstva mogu konkurisati privredni subjekti i udruženja privrednih subjekata koji se bave proizvodnjom gotovih ili polugotovih proizvoda ili pružanjem usluga u oblasti: energetike, građevinarstva, informacionih tehnologija, reciklaže i industrijskog i tekstilnog dizajna...

Prezentacija programa podsticanja konkurentnostiPrivredna komora Beograda i SIEPA u utorak, 13. septembra 2011. godine, u 11 časova, organizuju prezentaciju povodom javnog poziva za dodelu finansijskih sredstava u okviru "Programa podsticanja konkurentnosti i internacionalizacije srpske privrede".

Za ova sredstva mogu konkurisati privredni subjekti i udruženja privrednih subjekata koji se bave proizvodnjom gotovih ili polugotovih proizvoda ili pružanjem usluga u oblasti: energetike, građevinarstva, informacionih tehnologija, reciklaže i industrijskog i tekstilnog dizajna. 

Prezentaciji će tim povodom prisustvovati i direktor Agencije SIEPA Božidar Laganin. 

Za prijave i sva eventualna pitanja kontakt osoba, Vesna Muhić, telefon 2645-333 ili e-mail vmuhic@kombeg.org.rs

Ocenite tekst
Komentari
Prikaži više 
 Prikaži manje
Ostavite komentar

Prijavite se na Vaš nalog


Zaboravili ste lozinku?

Nov korisnik